שילוב תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/01/2012 | 21:25 | מאת: שלמה

אני לוקח את התרופות הבאות; prolol 20mg x 3 rodenal 2mg x2 spasmex 30mg x1 simvastatin 10mg x1 לפני השינה האם השילוב תקין? האם יש חשיבות לזמן לקיחת התרופות? בתודה מראש

28/01/2012 | 23:35 | מאת: שני כרמי

שלמה שלום. שילוב התרופות שציינת תקין. לא צפויה התנגשות משמעותית ביניהן. לגבי אופן הנטילה- Prolol- יש ליטול עם מעט מים עם האוכל. Rodenal- אין חשיבות מיוחדת לאופן הנטילה. Spasmex- יש ליטול בבוקר עם שתיה. Simvastatin- יש ליטול בערב עם מעט מים. בשל נטילת סימבסטטין, יש להימנע מאכילת אשכוליות/פומליות ומשתיית המיץ שלהן. לגבי כל התרופות- חשוב להקפיד על נטילה סדירה בשעות קבועות, ככל האפשר, מידי יום. לבריאות.

29/01/2012 | 06:38 | מאת: שלמה

מנהל פורום תרופות ורוקחות