חצ'קונים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/01/2012 | 08:37 | מאת: מלק

שלום , אני בחורה בת 23 סטודנטית לסיעוד ... לאחרונה שמתי לב שיש לי כמה חצ'קונים בפנים , אני רוצה לדעת איזה מוצר הוא הכי טוב להתגבר על המצב הזה , או איזשהי משחה ... יש לי עוד שאלה האם זה נכון שמוצר קליניק של 3 השלבים מטפל בבעיה כזו ??? או עדיף להשתמש במשחה רפואית

26/01/2012 | 12:08 | מאת: שני כרמי

מלק שלום. כדי להעריך נכונה את מצב העור שלך, אני ממליצה בכל מקרה על ביקור אצל רופא עור, לצורך איבחון והמלצות לטיפול. הטיפול ניתן בהתאם לחומרת הבעיה, משכה והגיל. בינתיים, תוכלי לנסות את התכשירים בסדרות "אקניל" או "לקטופיל" הנמכרים בבתי המרקחת ללא מרשם רופא. אלו תכשירים יעילים ואינם מייבשים את העור יותר מידי. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות