תרחיף קלמין-עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/09/2011 | 19:21 | מאת: לינור

ערב טוב... ביתי בת השנה וחצי הצליחה לפתוח את הבקבוק של התרופה,זה נשפך עליה באיזורים של האף והפה והצואר בגלל שהיא שכבה(בזמן שהחלפתי לה טיטול). שטפתי לה את הפנים מספר פעמים,היא נראית בסדר ומגיבה...השאלה היא אם צריך לקחת אותה למיון??

26/09/2011 | 20:33 | מאת: שני כרמי

לינור ערב טוב. אם המגע עם הקלמין היה רק חיצוני- אין חשש. אם יש לך חשד שהילדה בלעה מן החומר אני מציעה לפנות למרכז ההרעלות הארצי, בביה"ח רמב"ם בטלפון- 04-8541900. זמין 24 שעות ביממה. תהיו בריאים והקפידו להרחיק תרופות וחומרים אחרים מהישג ידם של ילדים. שני.

מנהל פורום תרופות ורוקחות