ציטוטוק- מנה ראשונה מה עכשיו?

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

01/09/2016 | 19:13 | מאת: ארסי

שלום, עברתי הפלה מלאכותית באמצעות פאנגין וציטוטוק , בשבוע הראשון כמעט ולא יצאו גושים בשבוע השני ללא סוף... היה לי אולטרטבונד עוד עשהיה לי דימום ויציאה של גושים, נמצא שנותר לי 18 מילמטר של שאריות הריון, הרופא נתן לי עוד ציטוטוק לבית יומיים ואחרי שבוע לבוא לאולטראסונד, אבל אני רואה שעדין יוצרים גושים, אני מעדיפה להימנע מלקחת את הכדורים אם יורים בלאו הכי, מה עלי לעשות ? הרופא לא שיתף פכולה התעקש שזו הדרך היחידה . תודה

השאלה כמה דמם יש? רירית 18 זו לא אינדיקציה לטיפול נוסף וניתן בהחלט להמתין ולבדור אחרי הווסת הבאה בתנאי ששק ההריון יצא

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון