הפסקת היריון ומיגרנות

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

23/04/2015 | 20:26 | מאת: רונית

בתי סובלת ממיגרנות סביב המחזור ולא יכולה לקחת גלולות למניעת היריון בגלל החמרה במיגרנות. לאחרונה עברה הפלה בשבוע 4 להיריון . מאז סובלת ממיגרנות בלתי פוסקות . אם לא לוקחת משככי כאבים סובלת 24 שעות . מה הקשר להפסקת ההיריון ? איך ניתן לעזור לה ?

יש פתרונות גם למי שסובלת ממיגרנות קודם כל ניתן לקחת גלולות ברצף ולקבל ווסת אחת ל3 חודשים ניתן לשים התקן תוך רחמי הכל עדיף על הפלות אז שתפנה לרופא שמבין בדברים אלה ותתיעץ לגבי המיגרנות כעת יתכן ונובעות מהשינוי ההורמונלי בהריון והנפילה בהורמונים אחריו בדיוק כמו בנפילת ההורמונים בווסת אבל זו רק השערה איך לעזור לה? לפנות לנוירולוג שמטפל במיגרנות

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון