חום שחר גבוה מחזור בדיקת הריון הכל הסתבך לי.

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

25/12/2014 | 11:06 | מאת: שירן

שלום ד"ר, מחזור קודם 19.11 ביוץ מוערך 5.12 (בודקת לפי חום השחר והפרשות). אחרי הביוץ חום השחר עמד על 36.6. בתאריך 19.12 הגיע המחזור כמצופה. העניין הוא שחום השחר נשאר גבוה וב20/12-21/12 אפילו עלה ל- 36.7 36.8 בהתאמה. ב22/12 בבוקר (יום רביעי למחזור) עשיתי בדיקת הריון שבהתחלה היתה שלילית מאוד אך אחרי 14 דקות התגלה פס בהיר בהיר בהיר. באותו יום הלכתי לרופאת נשים שלי שעשתה אולטרסאונד ואמרה שהדימום נראה ווסתי ושהכל תקין ברחם ואין רמז להריון. בכל אופן היא נתנה לי הפניה לבדיקת דם שערכתי ביום רביעי 24.12 ויצא ערך בטא 13 היום אני עדיין במחזור. כנראה שאם לא הייתי מודדת חום השחר לא הייתי מגלה זאת בכלל. שאלותיי: 1. האם זה נחשב להפלה (בעתיד כשאשאל ע"י הרופאים מה התשובה)? 2. האם זה מגדיל את הסיכוי שאחווה זאת שוב? 3. האם זה מעיד על משהו לא תקין? תודה רבה על הסבלנות :)

ביטא 13 זה ממש תחילת הריון זה מכסימום הריון כימי אבל אני בטל לא הייתי רושם זאת כהפלה

29/12/2014 | 09:00 | מאת: שירן

הרופאה שלי גם לא מגדירה את זה כהפלה אבל מה זה הריון כימי?? ואיך בכלל יתכן שתוך כדי הווסת (שהגיעה בזמן) הבטא חיובית. בנוסף האם יתכן ואחווה זאת שוב בעקבות המקרה והאם קיימת בעיה שגורמת לכך? האם צריך להמשיך לעקוב ומתי יגיע הביוץ. מצטערת על האורך אם תוכל לפרט לי אודה לך מאוד.

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון