2 הפלות ברצף

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

24/11/2014 | 10:16 | מאת: שלי

שלום דוקטור, אחרי 2 הפלות ברצף . בת 32 בריאה. כעת עם המוגלובין 6.8 אחרי איבוד דם מאסיבי אחרי ציטוטק שלאחריו נלקחתי לגרידה דחופה. שאלתי לפני מספר ימים על בירורים שכדאי לעשות כמו היסוטסקופיה , קרישת דם וכן מאחר שמדובר בהפלה שניה ברצף ואמרת שאתה לא ממליץ. מדוע לדעתך אין צורך .. ? אני תוהה אם לא עדיף לי להתחיל בירור לאור המצב ולהקדים תרופה למכה..

עקרונית עושים בירור אחרי 3 הפלות אך יש רופאים רבים שיעשו אחרי 2 תתיעצי ברופאך ההגיון הוא שהפלה שכיחה מאד כ 20% אז גם 2 יכול להיות מקרי לחלוטין

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון