ציטוטק שאלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

18/09/2014 | 17:48 | מאת: מיכל

שלום, אתמול קיבלתי 4 כדורי ציטוטק בבוקר. בערב היה דימום לא ממש מסיבי, כאבים כמו של מחזור, לא התכווצויות חזקות ונוראיות ונפל גוש קטן. עד היום, שזה כמעט יממה כמעט ואין דימום ושום כאבים. האם זה אומר שהתהליך הסתיים, או שהתכווצויות ודימום חזקים עשויים להופיע בהמשך? האם ה"שקט" הזה בהכרח מעיד שאצטרך עוד מנה? מה להשערתך אפשר להבין מכך?

התשובה היא כן לכל השאלות ששאלת הכל יכול להיות מה שחשוב זה לשוב לרופא להבדק ואז תדעי מה קורה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון