שלושה הפלות בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

08/05/2024 | 13:16 | מאת: אליה

שלום ד"ר , אני בת 31 , מנסה להרות מזה כ-9 חודשים. הריון ראשון- היה כימי, הריון שני- שק הריון ריק, בטא לא מכפילה, הפלה טבעית שבוע 6. הריון שלישי- הריון כימי בטא הגיעה עד 107 ופרוגסטרון היה 23 nmol/l . # עקב הכתמות לפני וסתות- הוחלט על מתן תמיכה של פרוגסטרון מיום 3 לאחר ביוץ. בהריון השני נטלתי קרינון אחד, בהריון השלישי נטלתי 2 דופסטון +קרינון. # קרישיות נבדקה ותקינה. #בלוטת תריס תקינה # היסטרוסקופיה- תקינה בהריון השלישי- קיבלתי גם קלקסן 40, ופרדיניזון 5 מ"ג בנוסף לתמיכה של הפרוגסטרון, ועדין שוב פעם הבטא לא עלתה כמו שצריך. מה כדאי לבחון ? מה יכולה להיות הסיבה להפלות חוזרות בשלב כה מוקדם? האם ייתכן שצריך היה לעלות את המינון של הפרוגסטרון? תודה מראש

סיפור מסובך מדי לאינטרנט ללא כל הפרטים ובדיקה צריכה לפנות למרפאה להפלות חוזרות או למומחה בתחום כמו ד״ר קרפ באופן פרטי

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון