דימום לאחר הפלה בכדורים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

18/04/2024 | 14:29 | מאת: ד

ב13.2 עברתי הפלה בכדורים (שבוע 8) ונאמר לי שהדימום אמור להמשך עד 6 שבועות. בערך חודש אחרי ההפלה עשיתי בדיקת אולטרסאונד לבדוק שהכל תקין וחוץ מקצת שאריות נאמר לי שהכל בסדר וזה אמור לצאת בזמן הקרוב. המליצו לי גם על בדיקה נוספת עם סיום הדימום. עכשיו אני כבר חודשיים אחרי הפלה והדימום עדיין לא נפסק. הוא לא חזק אבל הוא קיים. אין לי חום או כאבים או דימום חזק אבל אני לא מבינה מה קורה ומה זה יכול להיות. הייתי אצל גניקולוג היום והבנתי שדימום שנמשך חודשיים הוא לא תקין ונקבע לי תור לעוד אולטרסאונד. מה זה יכול להיות? והאם זה מסוכן? אני מאןד בלחץ שזה יפגע ביכולת שלי להביא ילדים בעתיד

מה ראה הרופא שם ? מה עובי הרירית? האם נראתה שארית? לפי זה צריך להחליט אם לחכות לתת כדורים לקבלת ווסת ולבדוק אחריה או לעשות היסטרוסקופיה תצייצי ברופא שמכיר אותך

09/05/2024 | 00:52 | מאת: ד

בדיוק השבוע עברתי היסטרוסקופיה ולא נראתה שארית . אני כבר לא יודעת מה לעשות הרופא אמר שעליי או להמשיך להמתין שייגמר הדימום למרות שהוא נמשך כבר שלושה חודשים ואני סובלת מעייפות חולשה וסחרחורות והאופציה השנייה היא לנסות גלולות שאולי יסדרו את הדימום. השאלה גם אם אני אתחיל לקחת גלולות ואחליט להפסיק בשלב מסויים האם הדימום פשוט יחזור? ואיך זה ישפיע כשארצה להכנס להריון מתוכנן? אני ממש חוששת ששום דבר לא יעזור לדימום ואולי יש בעיה רצינית יותר.

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון