אולטרסאונד לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

24/03/2024 | 22:03 | מאת: דנה

הי. אנחנו ברילוקיישן בארצות הברית. לפני כמעט חודשיים עברתי גרידה, ומסתבר שלא עושים כאן אולטרסאונד בביקורת לאחר הגרידה אלא רק בדיקה ידנית, הרופא אמר שאינו רואה שום סיבה לעשות אולטרסאונד, אמר שעשה מיד לאחר הגרידה והכל היה נקי אז הוא לא יודע מה כבר יכולים למצוא שלא ראה... אמר שאם הבטא מתאפסת והמחזור חוזר כרגיל אין חשש שיש שאריות. האם זה נכון או כדאי לעשות? אני יודעת שבארץ כן עושים אולטרסאונד בביקור רופא לאחר גרידה ומניחה שזה לא סתם... תודה

אם הוא עושה בדיקת ביטא והווסת תגיע רגילה אז זה בסדר ואין סיבה לריב אתו

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון