הפלה מאיימת שבוע 11

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

18/03/2024 | 15:39 | מאת: סאפ

אשתי בשבוע 11 להריון. לפני כיומיים היה דימום אדום, נבדקה במיון - נצפה עובר עם דופק תקין והרופא ציין שלא יודע מה מקור הדימום, ועל כן מגדיר את המצב הפלה מאיימת. מאז היו דימומים חומים בניגוב. היום שוב חזר להיות דם אדום, אך בכמות פחותה וגם היום נצפה עובר עם דופק. 1. מה עשוי להיות המקור לדימום? 2. האם יש מה לעשות? 3. האם אכן הסיכויים להפלה נמוכים אחרי שנצפה עובר עם דופק? אשתי קצת בהיסטריה וכפועל יוצא גם אני. אשמח לתשובות בהירות, כי אנחנו לא מקבלים אותן כל כך מהרופא שלה.

1. לא תמיד ידוע 2. אין מה לעשות למעט לא לעשות מאמצים ספורט וסקס 3. נכון אבל כל דימום יש לו סיכוי של 50% להסתיים בהפלה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון