בטא שעולה בקצב מהיר יותר מהכפלה כל יומים ואח"כ יורד לפחות מהכפלה כל י

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

11/02/2024 | 18:31 | מאת: מיה

הי אני בת 31 לאחר 4 הריונות ולידות תקינות וסת אחרונה ביום 15/12 עשיתי בדיקת דם ביום 24/1 הבטא יצאה 105 מאחר והוסת שלי מסודרת חששתי שזו הפלה, עשיתי בדיקת נוספת ביום28/1 בטא 570 ביום 4/2 בטא 12000 ביום 7/2 עשיתי אולטרסאונד אצל רופאה נצפה שק הריון ללא דופק וכן שק חלמון. הרופאה ציינה שככל הנראה הפלה נדחית ושלחה לבדיקה נוספת כעבור שבוע וכן לבדיקת דם היום 11/2 בטא של 66000 האם משום שלא הכפילה את עצמה כל יומים ניתן לומר שההריון בודאות לא תקין?

ברמות האלה לא מצפים להכפלות. מה שקובע תקין או לא זה רק האולטראסאונד

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון