דימום מוגבר ובטא נמוכה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

28/01/2024 | 17:18 | מאת: מודאגת

החזרה ב15/12 עובר יום 4 טרי. Pgd. ביום ה7 להחזרה היה החל דימום ובהמשך התחזק (עד עכשיו יש דימום מאסיבי). היום לקחו לי בטא שיצאה 18 ופורגסטרון 26. עשו לי גם בנוסף us למקרה שאוכל להתחיל טיפול והרירית בעובי 10.5 ולא נצפה תוכן הריוני כלל. ברור לי שההריון לא תקין. יש לי מספר שאלות: 1. מה הסיכוי עם הנתונים שהצגתי שההריון הוא חוץ ריחמי? אין לי כאבים אבל כן תחושה של רגישות בשדיים (אני כבר לא יודעת אם אני הוזה). אני בפחדים קשים רק מזה. 2. סוג הדם שלי הוא מינוס האם עלי לקבל אנטי די? או רק אם הבטא תכפיל את עצמה? 3. מתי אוכל לחזור לטיפולים? במידה והבטא תתאפס עוד יומיים אוכל להתחיל? האם הדימום המוגבר הוא ווסת?

30/01/2024 | 11:21 | מאת: המשך

לאחר יומיים בטא 24. אני מבינה שזה לא תקין. האם יש סיכוי להריון חוץ ריחמי? מה הלאה?

קשה לענות חשוב מה קורה בבדיקות הבאות. בכל מקרה לא צריכה אנטי די זה בטוח

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון