תחילת הפלה ספונ’ ואז לקחתי ציטוטק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

18/12/2023 | 22:32 | מאת: טוב להודות לה'

שלום עברתי במוצש הפלה ספונטנית שבוע 10 הגעתי לבית חולים כאבים מטורפים מהבטן עד למטה וכל האגן ביום ראשון לקחתי ציטוטק דרך הלשון ב24 שעות שאחרי דימום סביר כ-5 פדים היום יום שני בלילה הרגשתי טוב יצאתי לסיבוב כל ההליכה כאבים מטורפים למטה טסתי לשירותים אחרי לחיצות קשות יצא עוד קריש גודל 15 ממ בערך עכשיו דימום חלשלש אבל כאבים יותר נוראים מההפלה שאלות: 1. מה יותר טוב/מזיק למצב חום או קור? רוב הזמן שמה בקבוק חם על הבטן? 2. האם להתאמץ שיצא דימום? 3. האם טוב/ מזיק לישון על הבטן? 4. האם עצירויות זה חלק נורמלי בתק’ הפלה? 6. באולטראסאונד ראשון אמרו לי שאין דופק האם זה כבר בוודאות מצב שההריון לא יחזיק? והרופאים סתם משלים אותנו עד לבדיקה הבאה? מה כבר יכול להשתנות? תודה

אם קיבלת ציטוט אז בודאי שחושבים שהריון לא תקין וכן להפלה טבעית יש תופעות לוואי של כאב דמם ולציטוטך יש גם תופעות לוואי. העיקר זה לוודא שהכל באמת יצא על ידי אולטראסאונד

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון