הפלה שבוע מוקדם רביעי

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

03/12/2023 | 00:05 | מאת: ליאת

בת 32. אני כרגע בשבוע 4.5, עם בטא 680. היריון ראשון ומתכננת להכנס להיריון בעתיד. אני מעוניינת בהפסקת היריון יזומה. אשמח לדעת מה האופציות עם סיכוי ההצלחה הגבוהים ביותר ועם כמה שפחות סיכון לרחם. קראתי על טיפול בכדורים ושאיבה ללא גרידה. אשמח לדעת על מה אתה ממליץ ומה הסיכונים. כמו כן - אם אני בחורה שמתעלפת למראה של הרבה דם, האם אוכל לשאת את הכדורים? אך מה שיותר חשוב לי זה מינימום פגיעה ברחם.

שתי האופציות מתאימות אם כי בביטא כזהו נמוכה צריך קודם לחזור עליה ולהיבדק. מאחר והריון כזה קטן כדורים פתרון מעולה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון