אחרי גרידה 28/9/23 שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

27/11/2023 | 12:51 | מאת: חיה אפרת

שלום, ב28.9.23 עברתי גרידה יזומה בשבוע 4+6 עקב הריון לא תקין נצפו שתי שקי הריון ללא קוטב עוברי עם זרמות דם ערות כאשר הבטא הייתה בירידה. לאחר גרידה בוצע מעקב בטא עד להתאפסות מוחלטת. ב29.10.23 קיבלתי ווסת ראשונה לאחר גרידה אשר הייתה קצרה (3 ימים) וחלשה מאוד אך היה ניתן להבחין בדימום. בוצע אולטרסאונד ב29.10.23 אצל טכנאית אשר היה תקין נצפתה ציסטה קטנה תחת רירית הרחם. תשובת פתולוגיה שהתקבלה לאחר הגרידה תקינה. ב24.11.23 קיבלתי ווסת נוספת אשר גם בה היה גם בברור אך מועט, לאחר יום וחצי נעלמה הווסת, ויום למחרת חזרה ושוב נעלמה, ממוצע של 3 ימים שוב בהם הדימום לא היה סדיר. מה זה ? האם תקין ? אציין שאיני נוטלת אמצעי מניעה ומנסה להרות שוב ללא הצלחה. נוטלת מולטי ויטמין כ4 חודשים. מתי אוכל להרות שוב ? האם יש קשר בין הריון לאופי הווסת ? עוד אוסיף ואציין כי נראה שקיים איזון הווסת מגיעה במועד שאליו אני רגילה טווח של 28 ימים.

חכי בסבלנות נראה איך תהיה הווסת הבאה

11/12/2023 | 09:06 | מאת: חיה אפרת

קיבלתי אסטרופם לחמישה ימים 2מ״ג*2 בהמלצת רופאת נשים לעיבוי הרירית. ואין ביוץ מדוע ? לא היה במועד ביוץ. מתי יהיה ?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון