הריון מולרי חלקי- מתי אפשר להרות שוב?

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

19/11/2023 | 13:40 | מאת: אמאל1

שלום, קיבלתי תוצאות פטולוגיה לאחר גרידה ומסתבר שזה היה הריון מולרי חלקי. בכל מקום כתוב משהו אחר לגבי תקופת המתנה מהרגע שהביטא מתחת ל10. אשמח לדעת כמה זמן אני אמורה להמתין אחרי מאז שהביטא התאפסה? ומה הסיכוי להריון תקין בפעם הבאה אחרי מולה חלקית? תודה רבה

רוב הסיכויים שלא יחזור על עצמו צריך רצף של 2 בדיקות ביטא שליליות מבחינת כניסה להריון אחרי מולה זה באמת שנה לגבי מולה חלקית יש דיעות שונות חלק 3 ח וחלק חצי שנה מאז הבדיקה השלילית לדעתי אין סיבה לחכות יותר מחצי שנה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון