מחזור לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

14/11/2023 | 01:12 | מאת: לירון

שלום, עברתי הפלה נדחית פעם שניה בחצי שנה האחרונה בשבוע 8 בגלל עובר שלא התפתח בשבוע 6 ללא דופק עברתי הפלה עם ציטוטק 2 מנות הכל יצא נשאר תוכן לא וסקולארי קטן שאמרו לי שיצא במחזור הגיע לי מחזור 3 שבועות אחרי עם דימום חזק מחליפה ביום 3-4 פדים ועם קרישי דם. האם יש לי ממה לחשוש? האם זה תקין? והאם ניתן להרות רגיל לאחר הווסת או שכדאי לקחת מניעה?

סביר לחלוטין יכולה בהחלט להרות אבל רצוי קודם לעשות us לוודא שהרחם ריקה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון