ציטוטק מנה שנייה - בלי דימום וכדור יצא שלם

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

27/10/2023 | 10:02 | מאת: ליאור

שלום, בשבוע שעבר קיבלתי מנה ראשונה של ציטוטק, לאחר שבבדיקת אולטרסאונד ראו שהעובר איבד דופק בשבוע 8. אחרי המנה הראשונה היו לי התכווצויות חזקות ובערך חמש שעות אחרי התחיל דימום חזק מאוד והרגשתי תוכן יוצא ממני. אתמול הלכתי לביקורת והרופא ראה עדיין שק הריון ריק או קריש דם ברחם ונתן לי מנה שנייה של ציטוטק לנרתיק. הוא אמר שאני צפויה להרגיש כמו שהרגשתי אחרי המנה הראשונה. בפועל אני 24 שעות אחרי, אין התכווצויות ואין כמעט דימום. כמו כן, 10 שעות אחרי, בניגוב בשירותים ראיתי שאחד הכדורים יצא ממני בשלמותו. 1. האם הגיוני שיש הבדל כל כך גדול בין התחושות והדימום בין המנה הראשונה והשנייה? 2. האם זה שראיתי כדור שלם שיצא ממני יכול להעיד על זה שהכדורים לא התפרקו ולכן לא פעלו? אם כן מה עליי לעשות במקרה כזה? תודה ושבת שלום, ליאור

27/10/2023 | 23:48 | מאת: ליאור

מעדכנת שכעת, 40 שעות אחרי קבלת הציטוטק, יצאו ממני גם שלושת הכדורים האחרים, די בשלמותם, כדבוקה אחת מה המשמעות ומה עליי לעשות? תודה

Mלא אומר כלום צריך בדיקת us

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון