נזק בעקבות שני ציטוטק לפני גרידה/שאיבה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

22/09/2023 | 13:59 | מאת: דנה

בת 43. שבוע 11+5 לקחתי 2 ציטוטק לפני הפלה ורגע לפני גרידה החלטתי לא לעשות. ירד דימום כבד מאוד אבל פסק אחרי פחות מ 12 שעות. בבדיקת אולטראסאונד היה דופק ושק תקין ללא היפרדות. האם העובר נפגע? האם חייב להשלים הפלה על מנת להימנע ממומים?

לפי התיאור שלך לא נפגע ויכולה להמשיך הריון אבל את זה יקבע הרופא שלך לא פה דרך אינטנט

22/09/2023 | 23:55 | מאת: .

ההריון נשאר לפי us כולל שק ודופק השאלה האם החומר הרעיל שבציטוטק שהוחדרו שני כדורים דרך הנרתיק יכלו להגיע לעובר ולגרום למומים שלא ניתן יהיה לאתר בסקירות?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון