דופק עובר לא תקין ואי התאמה לשבוע

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

20/09/2023 | 21:12 | מאת: ארבל

אני חייבת התייעצות אני פשוט אובדת עצות. מחזור אחרון 26.7.23 שאיבה 9.8.23 החזרת 14.8 עובר אחד בן 5 ימים טרי נקלטתי להיריון עד שבוע שעבר הכל היה תקין העובר התאים לשבוע ודופק תקין. היום נאמר לי שהעובר ללא דופק ולא תואם את השבוע אני אמורה להיות שבוע 8 והעובר מתאים לשבוע 6, לאחר מכן הלכתי למיון לחוות דעת נוספת שם נאמר אותו הדבר על ההתפתחות אבל שהדופק חלש מאוד. אמרו לי לעשות הפלה אני אובדת עצות ופשוט לא יודעת מה לעשות. אשמח לעזרה.

30/11/2023 | 17:34 | מאת: אני לא רופאה אבל טכנאית אולטרסאונד

היי מה היה בסוף העובר התפתח תקין או שלא?

03/12/2023 | 21:16 | מאת: ארבל

לצערי לא עברתי גרידה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון