וסת ראשונה אחרי הפלה בשבוע 8

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

20/08/2023 | 08:18 | מאת: עדי

שלום, עברתי הפלה טבעית בשבוע 8 (לא היה דופק), טופלתי בציטוטק, השק נפלט אך נותרו שאריות. לאחר ארבעה שבועות עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת השאריות (היו המון שאריות). היום, 6 שבועות מאז הציטוטק וטרם קיבלתי ווסת. מתי אני אמורה לקבל וסת? האם זה 4-6 שבועות מיום לקיחת הציטוטק או מיום ההיסטרוסקופיה? תודה!

קשה להגיד כי אני לא יודע בדיוק איך זה נעשה ואיך היו הווסתות בעבר. לחכות 6 שב מה היסטרוסקופיה נשמע הגיוני

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון