הפלה אחרי שיליה נעוצה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

13/08/2023 | 22:19 | מאת: אביטל

שבוע 9+3 נשלחתי להפסקת הריון בשל שילית פצח קדמית נעוצה (אחרי 5 קיסרי) עשיתי זריקת kcl לעובר ועוד זריקות מטוטריקסט. הבטא יורדת.. אך עדיין יש זרימות דם ערות ולכן מחכים. נאמר לי שצריכה סבלנות. גרידה לפחות עוד שלושה חודשים. הפלה היתה לפני שלושה שבועות. מתסכל, אני נראית הריונית ממש הרחם לא מכווצת.. עובר מתאים לשבוע 9 מה בדיוק אמור לקרות?! מבינב שהרחם שלי עדיין בסכנת כריתה

וואו… זה אכן מצב מסובך עם אופציה לאבד את הרחם ומה שעושים עכשיו זה נלחמים שזה לא יקרה. סבלנות ובכל מקרה זה לא מקרה לפורום אלא ליעוץ ישיר עם הרופאים שלך

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון