מחזור לא מגיע 10 שב' אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

25/06/2023 | 11:12 | מאת: רחלי

שלום, עברתי הפלה עם ציטוטק בשבוע 9. מנה ראשונה של ציטוטק ב- 16.4. באולטראסאונד רואים זרימות ברחם כנראה שאריות. בהמלצתך ובהצלת הרופא המטפל להמתין לווסת ולבצע שוב אולטרטסאונד. כרגע אחרי 10 שבועות עדיין לא קבלתי מחזור. אציין כי היו דימומים חלשים שהיו נראים כמחזור אבל א"ס שבצעתי כמה ימים אחרי הראה שהרירית עבה כך שלפי דברי הטכנאית זה לא ווסת. למה המחזור לא מגיע? מה עלי לעשות? תודה מראש

לא יודע איך היו ווסתות בעבר יכולה לבקש מהרופא כדורים לקבלת ווסת ואז לבדוק את הרחם בטוחה שאת לא בהריון חדש?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון