שלילת הריון חוץ ריחמי/הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

14/06/2023 | 21:54 | מאת: שיר

שלום וברכה, עשיתי בדיקת הריון והבטא עמד על 29 אני אמורה להיות בשבוע ה7 להריון, באולטרסאונד הרופא לא ראה כלום האם זה יכול להיות הריון חוץ ריחמי או הפלה? יש לציין כי היה דימום הדומה לוסת בתקופה שהייתי בשבוע ה3 להריון וכרגע ישנם דימומים קלים, שאלתי לסיכום היא: האם הגיוני שזה היה הפלה אם לאחר 4 שבועות מההפלה הבטא עומד על 29? תודה רבה!

זה או תחילת הריון או סיום הריון זה בטוח לא שבוע 7. תחזרי ביום א על הבדיקה

17/06/2023 | 22:38 | מאת: שיר

עשיתי בדיקה נוספת והבטא היה על 15 מה שמראה בוודאות על הפסקת הריון, לאחר מספר שעות מהבדיקה קיבלתי מחזור, האם כרגע הגוף חוזר למסלולו?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון