ציטוטק שלא הצליח ומחזור שלא מגיע

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

04/06/2023 | 11:02 | מאת: רחלי

שלום, אני אחרי הפלה עם 3 מנות ציטוטק. נשארה שארית 16 מ"מ ללא זרימה (כך נאמר בביקורת) המלצת לי (כאן בפורום) להמתין לווסת ולחזור שוב על א"ס. לאחר 6 שבועות שעדיין לא קבלתי מחזור הייתי שוב בבדיקה מכיון שיומיים קודם התחיל דימום ממש חלש והפסיק. הרופאה אמרה בבדיקה שהרחם נקיה ואני ממש לפני מחזור והסבירה שכנראה מהדימום החלש שהיה נפלטה השארית האחרונה. והדגישה שלפי א"ס אני אקבל מחזור היום או מקסימום מחר. תכלס עבר שבוע ועדיין לא קבלתי. פניתי שוב לבדיקה אצל רופאה אחרת, וזאת טענה שהרירית מעובה והיא רואה מלא זרימות ברחם שזה כנראה שאריות מההפלה ולכן זו הסיבה שאני לא מקבלת מחזור. היא גם ראתה את השארית 16 מ"מ והיא לא הבינה איך הרופאה הקודמת לא ראתה אותה ובכלל איך טענה שהרחם נקיה. לדעתה אני חייבת היסטרוסקופיה. אציין שבצעתי בדיקות בטא שתמיד במגמת ירידה וכרגע עומד על 8. כרגע אני מאד מבולבלת, קבלתי מ-3 רופאים חוות דעת וכל אחד אומר משהו אחר לגמרי!!! איך יתכן? מה אתה ממליץ מנסיונך בכזה מצב? אודה לעזרתך.

ללכת ולהבדק אצל רופא שתסמכי עליו. לא יכול לחוות דיעה על משהו שלא ראיתי במו עיני כשכל רופאה אומרת משהו אחר

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון