הוצאת שארית הריונית מהרחם

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

17/05/2023 | 02:07 | מאת: דנה

היי שוב, יש לי שארית הריונית בגודל 15*38 מ״מ, דימום חלש כבר חודש וחצי מההפלה בכדורים ועוד לא קיבלתי מחזור. הרופא הפנה להיסטרוסקופיה ניתוחית. אני מאוד חוששת מהרדמה מלאה וקראתי שיש מקומות שמבצעים את הפעולה גם ללא הרדמה בשיטת See and Treat. האם זה אפשרי בכלל במקרה שלי? אם כן זה כדאי או שזה כואב מידי?

רק רופא שעובד בשיטה יגיד לך למרות שלרוב במקרי שארית עושים הרדמה

09/08/2023 | 09:50 | מאת: יעל

אם זה עדיין רלווונטי, עשיתי היסטרוסקופיה בשיטה הזו ללא הרדמה, לא נורא בכלל רק חובה לקחת 2 כדורי אקמול /אופטלגין לפני הבדיקה!

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון