הפלה נידחת וגרידה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

03/05/2023 | 00:22 | מאת: רות

שלום, עברתי הים גרידה בשבוע 9 אחרי שלא נצפה דופק משבוע 6. הרופא אמר שהרחם תאם שבוע 13 ולא התכווץ מספיק לכן הוסיף 2 ציטוטק בישבן בנוסף ל2 שלקחתי מתחת ללשון לפני הגרידה ולפיטוצין.. יש דימום מאוד קל, האם זה אומר משהו על כיווץ הרחם? לא אמור להיות דימום יותר משמעותי? מה המשמעות של רחם בגודל שאינו תואם את גיל ההריון? תודה

03/05/2023 | 00:26 | מאת: רות

מוסיפה שלא הייתה שום תגובה מה2 ציטוטק מתחת ללשון, לקחת 4 שעות לפני הגרידה והרגשתי שפעל משהו..

03/05/2023 | 08:37 | מאת: רות

עוד שאלה... כשהרופא אמר "בישבן", האם הכוונה לרקטום או לנרתיק? תודה רבה!

קשה לי לענות לך זה משהו שמחייב בדיקה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון