קבלת מחזור אחרי ציטוטק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

30/04/2023 | 13:46 | מאת: אילנית

הפלה בציטוטק פעם אחת 4 כדורים, באולטרסאונד כמה ימים אחרי סיכמו: רירית הרחם מעט לא סדירה, בין 6-7 מ״מ ללא זרימה ברורה, מעט קרישי דם בצוואר הרחם. היו דימום שנחלש במשך כמעט שבועיים אחרי ההפלה. לאחר 3 וחצי שבועות מאז ההפלה התחיל דימום שלאט התגבר עם כאב מחזור אך הדימום לא חזק כפי שאומרים (יש קרישי דם שיוצאים יחד עם המחזור) 1. האם זה תקין שקיבלתי מחזור יחסית מוקדם אחרי ההפלה? 2. האם במצב כזה אני יכולה לנסות אחרי להרות שוב או שקודם צריך לבדוק אם הרחם נקי ואם יש שאריות ברחם עדיין ניתן להרות? 3. איך אדע מתי הביוץ שלי הרי הכל השתבש ואני לא באמת יודעת מתי קיבלתי מחזור באמת (היתי לפני עם מחזור סדיר מאוד) תודה

ממליץ לך לעשות אולטראסאונד כי זה חריג ווסת אחרי שבועיים וחצי. אם אין ממצא אז תמתיני

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון