שארית לאחר הפלה עם ציטוטק בשבוע 9+4

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

30/04/2023 | 09:04 | מאת: רחלי

שלום, עברתי הפלה עם ציטוטק בשבוע 9+4 עובר היה תואם לשבוע 6 (הריון שני ivf), לאחר 2 מנות של ציטוטק הייתי בביקורת ונשאר שארית 16 מ"מ ללא זרימה, הרופאה נתנה לי מנה שלישית של ציטוטק דרך הפה, לאחר כשעה התחילו קצת התכווצויות אבל לא היה דימום בכלל! מה הסיכויים שהשארית תצא במחזור? ומתי ניתן להרות שוב, האם כבר בווסת הבאה או רק לאחר הביקורת לוודא שהרחם נקיה לגמרי והשארית יצאה?

תמתיני ותעשי אולטראסאונד אחרי הווסת

11/05/2023 | 21:37 | מאת: רחלי

תודה! בטא לפני יומיים 74. היום התחיל דימום חלש מאד. האם יתכן שזה מחזור?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון