שארית ברחם אחרי הפלה תרופתית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

27/04/2023 | 21:51 | מאת: דנה

עשיתי הפלה תרופתית לפני שלושה שבועות בשבוע 6. כרגע יש לי עדיין דימומים לא רציניים כמו סוף של מחזור. הייתי בביקורת אצל הרופא והוא ראה שארית בעובי 38*15 מ״מ, הוא טען שזה גדול אבל שכדאי בכל זאת לחכות למחזור ולבוא שוב לביקורת בעוד שבועיים. לדעתו לא סדיר שזה יצא כי זה יחסית גדול ואז נצטרך להוציא את זה. רק שואלת לדעתך כדי לדעת עוד חוות דעת, מה הסיכויים שזה יצא לבד במחזור?

27/04/2023 | 21:58 | מאת: דנה

מוסיפה שהוא כתב עם זרימות המזינות מהקיר הקדמי

זו אכן שארית יחסית גדולה אבל מסכים בעיקרון עם הרופא. לפעמים הסבלנות משתלמת

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון