גרידה אחרי לידה שקטה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

13/04/2023 | 10:54 | מאת: שיר

שלום, לפני שבועיים עברתי לידה שקטה בשבוע 22+4 ולאחר מכן גרידה לשאריות שיליה. הייתי תחת הרדמה אפידורלית ושמעתי שהרופאה אומרת שיש קצת יותר דימום מהצפוי ונתנה לי פיטוצין לכיווץ הרחם. אני מאוד מאוד מפחדת ולחוצה שזה שהיה יותר דימום מעיד על כך שהייתה פגיעה ברירית הרחם... מאז עשיתי פעמיים אולטרסאונד והכל היה נראה תקין, היה לי דימום שהלך ונחלש וכרגע יש הכתמות חומות מינימליות. מה דעתך? האם הדבר מעיד על פגיעה ברחם? ואם כן מה יכולות להיות ההשלכות? מאוד לחוצה

13/04/2023 | 10:59 | מאת: שיר

רק אציין שבמכתב שחרור כתוב שהגרידה עברה במהלך תקין ואין שום איזכור לדימום

ממש אין קשר ואין מה לדאוג

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון