בטא נמוכה שיורדת לאט

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

10/04/2023 | 12:37 | מאת: קרן

ד״ר שלום, לפני כשבוע החל אצלי דימום (קל מווסת רגילה, אך דמי) כארבעה ימים לפני הווסת הצפויה, ללא כאבים. באותו היום ביצעתי בדיקת הריון ביתית שיצאה חיובית. לאחר שלושה ימים פסק הדימום, אך בבדיקות הביתיות עדיין יצאו חיוביות. אתמול (09.04) ביצעתי בדיקת בטא שהערך שלה היה 49. היום (10.04) ביצעתי בדיקת בטא שניה היום (מאחר ומחר ערב חג ואין שירותי מעבדה) והבטא ירדה ל44. נשאלת השאלה אם הדימום לא היה אמור לאפס את הבטא? האם עדיין יש סיכוי להתפתחות תקינה של ההריון? מה המלצתך?

על פניו נראה הריון כימי לא תקין. אבל חכי ותחזרי על הבדיקה אחרי שבוע

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון