שאלה לגבי בירוקרטית הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

03/04/2023 | 21:10 | מאת: עדי

הריון ספונטני אחרי טיפולים. בטא שעלתה באיטיות אבל לא המשיכה להכפיל, בשבוע 5 נצפה שק ושבוע שעבר שבוע 6 שק עם חלמון וקטב עוברי, אממה דופק איטי חלש. הרופא אמר שהסיכוי להריון תקין נמוך אבל צריך להמשיך לחכות. הגענו שוב בשבוע 6+6 ונראה שהשק לא התפתח תקין אבל עדין נצפה דופק איטי ולכן הרופא אמר שאי אפשר להתחיל הפלה כל עוד יש דופק איטי גם אם הוא לא תקין וגודל השק לא תואם ולהמשיך להמתין. מה שאומר שאני נשארת כרגע במצב הזה בתוך הגוף בידיעה שהריון תקין לא יצא פה. כמה זמן עוד יכול להמשך דופק איטי עד שיפסיק? מעדיפה לסיים הכדורים ולא להגיע לגרידה עם כל ההמתנה המיותרת הזו. ושאלה נוספת-במידה ואני פונה לרפואה פרטית כן יאשרו להפסיק את ההריון מיידית או שאתקל באותה הבירוקרטיה כמו בקופה? רק אציין שהרופא באופן חד משמעי אמר שההריון לא תקין אבל כל עוד יש דופק איטי זה בעיה להתקדם להפלה.

בעיקרון תמתיני לגבי הפלה פרטית יעולה לבוא לבדיקה אצלי 0544522679

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון