הריונות כימיים חוזרים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

27/03/2023 | 10:43 | מאת: מעיין

שלום, בת 33 , אמא לילד מטיפולי ivf.( לידה רגילה.) מנסים כמעט שנה להכנס להריון בטיפולים. ברקע, בעיית זרע ושחלות פוליציסטיות. עברנו 2 שאיבות, 9 החזרות שמתוכם 4 הריונות כימיים. העוברים בדירוג גבוהה ביום 5 ו 6. לא כל העוברים שרדו הפשרה. מקבלת קלקסן לאחר החזרה. הייתי רוצה לדעת למה אני חווה כל הזמן הריונות כימיים. מה עלי לעשות? מציינת שעברתי היסטרוסקופיה אבחנתית והכל תקין. הרופא טוען שמיון זרע לא רלוונטי כי העוברים מדורגים יפה. אשמח לחוות דעת.

קשה לי לענות לך תשובה אמינה . הריונות כימיים בעיקרון מחבחינתי זו לא הפלה אלא הריון שלא נתפס טוב מצד שני רבוי המקרים יתכן ומחייב איזה בירור יש מרפאה של הפלות חוזרות בשיבא ואולי גם בליס תגשי אליהן

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון