דימום שבוע 11 אחרי ivf

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

23/03/2023 | 09:17 | מאת: א

שלום רב, אני שבוע 11+4. הריון IVF שנקלט מניסיון ראשון (על רקע הדבקויות בחצוצרה וחסימה מכנית עקב ניתוח קיסרי קודם) עד כה הריון תקין בבדיקות. יש דופק. גודל עובר מתאים לשבוע. בראשון אמורה לעשות שקיפות. שלשום בערב החל דימום מסיבי אחרי מקלחת (מילא תחבושת אחת של מחזור תוך שעה ואז נרגע). נסעתי למיון בדקו - יש דופק, יש תנועות, צוואר ארוך וסגור. אין המטומות. לדברי הרופאה כנראה שיש איזה היפרדות כוריון ומשם זה מדמם. בכל אופן בלילה של שלשום לא היה דימום ואתמול כל היום יש דימום רק בניגוב, גם היום. מה הסיכוי שההריון ישרוד? האם יש דברים מנבאים טובים כרגע? האם בעתיד עלולה להיות בעיה של היפרדות קרומים? מה יכולה להיות הסיבה לדימום? (הריון קודם היו לי המטומות אבל לא דיממו. היה הריון תקין וטבעי ללא דימומים. שבוע 41 - לידה). כל כמה זמן יש צורך להיבדק ע"י רופא נשים? אודה מאוד לתשובה,

23/03/2023 | 13:00 | מאת: א

היום קיבלתי מהרופא דופסטון 3* ביום. קראתי שזה גורם למומים...מה כדאי נרות אורגסטן או דופסטון?

הי זה פורום הפלות ולא סיבוכי הריון אז פה זו לא הכתובת לשמחתך ההריון נראה תקין ונקווה שכך ישאר

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון