האם צריכה לעשות היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

19/03/2023 | 16:37 | מאת: שי

היי, אני שלושה חודשים לאחר הפלה בגרידה. המחזור שלי יחסית סדיר (30-33 יום) עם דימום שגרתי במשך חמישה ימים. עשיתי אולטרסאונד בעקבות דימום מועט בימים 14-16 למחזור ואמרו לי שנצפה תוכן אקוגני ללא זרימת דם בקוטר 9 מ״מ ונשלחתי לעשות היסטרוסקופיה. האם אני חייבת לעשות היסטרוסקופיה? אני ממש רוצה להיכנס כבר להריון וחוששת שזה מה שמפריע לי

תחזרי על ה us מיד בסיום ווסת ולא ביום 15. אם עדיין הממצא יהיה אז חייבת היסטרוסקופיה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון