מחזור לאחר הפלה בכדורים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

06/02/2023 | 18:25 | מאת: יאנה

שלום ד"ר. בינואר עברתי הפלה בכדורים, שבוע הריון 6+4. בתאריך 4.1.23 קיבלתי מיפג'ין ובתאריך 6.1.23 קיבלתי ציטוטק. דיממתי כשבועיים ובתאריך 22.1.23 חזרתי לביקורת. בביקורת נמצאה שארית, לצערי לא זוכרת כמה מ"מ גודל אבל זה גרם לרופא שבדק אותי להתייעץ עם רופא מומחה. לאחר התייעצות עם רופא מומחה החליטו לשחרר אותי הביתה ולחכות למחזור ורק אח"כ לגשת לרופא נשים לבדיקה. היום התאריך 6.2.23, טרם הגיע המחזור אבל חווה כאבים ברחם ובאגן. נשאלת השאלה האם אולי אלו סימני טרום מחזור או שמה אולי השארית שנותרה עלולה לגרום לסיבוך? ממש חוששת. תודה.

06/02/2023 | 18:27 | מאת: יאנה

רק אציין שמאז ומתמיד יחד עם כאבים בבטן התחתונה סבלתי לפני מחזור מגודש כואב בחזה, מעייפות וחולשה וכאבים בירכיים. הפעם אלו רק כאבים מדאיגים באזור הרחם והאגן.

צודקים הרופאים חכי בסבלנות לווסת שמגיעה לרוב באיחור ואז תעשי אולטראסאונד

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון