הריון אנגולרי שבוע 6

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

26/01/2023 | 22:33 | מאת: Yo

לאחר סבב בדיקות אולטרסאונד במיון ההריון התברר כתוך רחמי אך במיקום בזווית השמאלית העליונה של הרחם. לאחר התייעצות עם מספר רופאים הומלץ לי לסיים את ההריון. במיון נאמר לי שלא ניתן לסיים אותו ללא וועדה משום שיכול להיות שבעוד כשבוע שבועיים ההריון יתברר כתקין. בנוסף נאמר לי שהדרך היחידה לסיים את ההריון היא בניתוח לפרוסקופי בלבד. השאלה היא האם ההחלטה בביהח להמתין לא שאננה מדי לאור הסיכון הגבוה בהריון מסוג זה? האם יש דרכים נוספות לסיים את ההריון מלבד ניתוח לאור המורכבות והסיכונים הכרוכים בו? מתרשמת שיש המון אי וודאות והדעות מאוד חלוקות בנושא. אשמח להתייחסותך

26/01/2023 | 22:45 | מאת: Yo

יש לציין כי נצפה שק הריון עם דופק הרופאים במיון אמרו שיש סיכוי של 50% להתפתח להריון תקין ניסיתי לברר על הפסקת הריון באופן פרטי אך ללא הצלחה, אמרו שצריך ללכת לפי הוראות ביהח

הריון קורנואלי אכן צריך לסיים בסיוע של לפרוסקופיה בבית חולים ציבורי. מצד שני זה לא דחוף מהיום למחר אם כי בטוח שלא יתעכבו הרבה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון