ווסת לאחר הפלה - מודאגת 😞

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

22/01/2023 | 01:17 | מאת: אוריין

שלום ד"ר, בתאריך 22.12.22 עברתי הפלה שנייה בשבוע 15+3 (הפלה ראשונה בשבוע 7 עובר ללא דופק, לאחר מכן מחזור תקין לחלוטין) - שתי ההפלות לא טבעיות. בתאריך 15.01.23 החל דימום (מניחה שווסת) ונמשך עד היום ולא פחת - בדרך כלל מחזור ארך לי 4 ימים והיה ניכר שמגיע לסיומו. דימום מסיבי עם קרישי דם מרובים, דבר שמעולם לא קרה לפני כן מבחינת הדימומים... אני כבר שבוע שלם ללא שינוי בדימומים רציתי לשאול האם יש סיבה לדאגה או שזה תקין? מתי אם כן צריך לבדוק אם הדימום לא ייפסק?

22/01/2023 | 01:18 | מאת: אוריין

רק לציין ששתי ההפלות בוצעו בהרדמה, נטילת אנטיביוטיקה לפני ואחרי והחדרת למינריות

ה 15/1 קצת מוקדם להיות ווסת. צריכה ללכת להבדק לודא שלא נשארו שאריות הריון ברחם

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון