גרידה בשבוע 9 בסורוקה ולא נתנו לי אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

16/01/2023 | 13:17 | מאת: דולב

עבר י גרידה בשבוע 9 השתחררתי לבית ולא נתנו לי אנטיביוטיקה אחרי יומים התחילו לי כאבים באזור הבטן הלכתי לרופא נשים ואמרה שיש לי דלקת ונתנה לי אנטיביוטיקה הכאבים עברו והדימום פסק האם הדלקת תעשה לי בעיות בפוריות בעתיד שאני ירצה להכנס להריון? לא היה לי חום רק כאבים אשמח לתשובה

כל דלקת ברחם יכולה לגרום ל הדבקויות אם כי לרוב לפי מה שאת מתארת לא יהיו לך בעיות. אם לא תצליחי להרות אז תמיד אפשר יהיה לעשות היסטרוסקופיה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון