מחזור אחרי הפלה לא מגיע

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

09/01/2023 | 00:00 | מאת: ליאת

היי. אני 6 וחצי שבועות אחרי הפלה בציטוטק. נעשה גם היסטרוסקופיה לפני שבועיים וחצי להוצאת שארית עם זרימה כי ההפלה לא עברה חלק. טרם קיבלתי מחזור. שלשום עשיתי אולטרסאונד ונראה היה שאין שארית. הבטא התאפסה והפרוגסטרון עמד על 3.2. אסטרדיול על 250. כלומר לפי הערכים האלה לא נראה שאני אחרי ביוץ אלא לפני… וכאמור עבר הרבה זמן כבר. באותו יום שעשיתי את האולטסראונד התחילו דימומים קלים שוב. היום היה קצת יותר, דם כהה שחור כזה. על מה זה יכול להצביע? הייתי נקייה כמה ימים ופתאום אחרי האולטסראונד התחיל שוב, אבל גם לא נראה כמו דימום של מחזור. האם עליי לגשת לרופא? להמשיך להמתין?

פשוט חכי סבלנות את שבועיים אחרי היסטרוסקופיה יכול להיות שהווסת תתאחר וזה בסדר תפסיקי עם בדיקות הדם זה ממש מיותר

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון