מחזור אחרי הפלה בציטוטק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

27/12/2022 | 00:11 | מאת: דניאל

בת 23. עברתי הפלה בכדורים לפניי כחודש וחצי, לאחר שבועיים הייתי בביקורת שנאמר לי שיש שארית של כ-1ס״מ ושיש לחכות למחזור שיגיע וכנראה זה יצא במחזור. שבוע לאחר מכן קיבלתי מחזור שהיה ארוך מאוד (9 ימים) ועם דימום מוגבר, המחזור היה ב28/11 ונמשך עד ה6/12. היום 27/12 עוד לא קיבלתי שוב מחזור. האם יכול להיות כי המחזור הראשון לאחר ההפלה היה ארוך מידי? חשוב לציין שהמחזורים שלי תמיד היו סדירים ומדויקים. עוד לא הייתי בביקורת אחרי מחזור.

ווסת אחרי הפלה תמיד חזקה כבדה וארוכה. מה שאת חווה זה תקין. תני זמן זה יסתדר קרוב לודאי

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון