האם ניתן להפסיק הריון לא באמצעות גרידה בשבוע 17?

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

06/12/2022 | 19:26 | מאת: עצובה מאוד

אני לצערי הרב לקראת קבלת החלטה על המשך או סיום הריון בשל מום לב מורכב בעובר אשר דורש ניתוח מיידי לאחר הלידה ועם סיכוי הצלחה טובים אך עדיין יש חשש לסיום לא טוב. אני לא רוצה לעבור שוב גרידה (עברתי כאלה לצערי ולא מרצון אלא הריונות שהסתיימו עקב אי ספיקה שלייתית). אני רוצה במידה ואקבל החלטה על סיום ההריון ללדת את העובר שלם ולא לגרום לו סבל של גרידה, הלב שלי נקרע שקוראת את דוחות הפתולוגיה ולא רוצה עוד דוח כזה. רוצה לאפשר לנשמה שבתוכי לסיים בצורה שקטה ושלמה במידה וזו תהיי החלטתי. האם בתי החולים מאפשרים זאת? אני יודעת שזו טראומה נפשית ושזה כאבי לידה אבל אני מעדיפה לסבול אותם ולא לסיים באכזריות את ההריון. עצובה כל כך.

רק בשאיבה וזו העדיפות

21/12/2022 | 11:09 | מאת: נטלי

לא יודעת מה החלטת , אבל תתייעצי עם הרב פירר על העניין הזה . חברה טובה שלי ילדה תינוקת עם מום מורכב - מיד אחרי הלידה היא נותחה וברוך השם היום כבר בת 3 הולכת , רצה ורוקדת ! ה' גדול והוא מחליט מי מגיע לעולם ואיך.

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון