הפלה או מחזור? (אחרי בדיקת הריון חיובית בשתן)

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

05/11/2022 | 19:43 | מאת: ירדן

לאחר שאיחר המחזור ביצעתי בדיקת הריון (שתן) שיצאה חיובית. אתמול החל לכאוב לי הגב התחתון ולאחר מכן התחלתי לדמם (דימום קל) שהתגבר היום יחד עם גושים דמיים. כיצד ניתן לזהות האם זה מחזור או הפלה?

05/11/2022 | 19:47 | מאת: Yarden

בנוסף, אני סוג דם rh שלילי. במידה ואכן הפלה האם צריך לקבל את החיסון? מהי רמת הדחיפות לחיסון? יש לי תור רק בעוד שבועיים לרופא

יתכן מאד וזה היה הריון כימי. הריון שלא נתפס כמעט ולכן יש דמם חריג. בכל מקרה זה לא נחשב כהפלה ממש ואין צורך בזריקה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון