דימום חלש לאחר הפלה בציטוטק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

07/08/2022 | 22:47 | מאת: פלונית

שלום ביום שישי נתנו לי 4 כדורי ציטוטק , אמרו לי ללעוס אותם ורק אז לבלוע, 20 דקות לאחר שלקחתי אותם הקאתי אותם , כשעתיים לאחר ההקאה , נפל ממני בבת אחת כמות ענקית של דם , ומלא כדורי קרישים , הדימום הכבד נגמר באותו יום, יום שבת היה דימום של 2 פאדים ביום והיום זה פחת לפאד אחד . האם זה תקין? בכל מקום אני קוראת שהדימום בימים הראשונים צריך להיות כבד , בנוסף בקושי היו לי כאבים . תודה רבה מראש

נשמע סביר. צריכה אולטראסאונד לראות ההריון יצא או שזה היו קרישי דם

10/08/2022 | 13:38 | מאת: פלונית

תודה 🙏

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון