הריון לא מתוכנן שואל

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

02/08/2022 | 17:55 | מאת: הריון לא מתוכנן

31/07/2022 | 22:00 קיימתי יחסי מין עם בחורה ב25 ליוני הבחורה קיבלה את המחזור החודשי ב16 ליוני כלומר 9 ימים מיום הממחזור היים היא הודיעה לי שהיא בהריון ומבדיקת רופא היא ב5 שבועות הריון לפי מה שקראתי באינטרנט יום הביוץ חל אחרי 14 יום מהמחזור ואנחנו קיימנו יחסי מין אחרי 9 ימים האם סה יכול להיות?אני רוצה להדגיש שהבחורה הנחמדה אמרה שהיא לוקחת גלולות

זה פורום הפלות בלבד אבל אגיד לך רק שיש נשים שיביימו גם ביום 9 כי הווסת מגיעה 14 יום לפני הווסת הבאה לא אחרי זו שהייתה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון