אם ניתן להיכנס אחרי הפלה???

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

24/07/2022 | 19:01 | מאת: עצובה

היי דר, בתאריך 15.6 עברתי הפלה עם ציטוטק בשבוע 9, 29.6 הופסק הדימום .. ועדין לא קיבלתי וסת .בתאריך 20.7 בטא 370 ב24.7 בטא 313 מה זה האומר ? תודה מראש על המענה

זה אומר שההריון עדיין לא נגמר. הוא יסתיים הביטא פחות מ 10. מצד שני אמנם לאט אבל יורד אז תעשי אולטראסאונד לודא שלא רואים שאריות ותמשיכי בבדיקות ביטא אחת לשבוע

25/07/2022 | 22:32 | מאת: עצובה

תודה רבה על המענה. היום עשיתי אולטרסאונד ונראה שיש שארית 9 מ"מ ( נשלחתי לעוד אולטרסאוד שבוע הבא + בטא) זה מסוכן אני צריכה לחשוש? האם ירד אחרי שהוסת יגיע?מה עושים במצב כזה?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון