הפלה טבעית בשבוע 7 לפני שבועיים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

22/07/2022 | 08:18 | מאת: דנה

היי,תודה רבה על האפשרות להתייעץ. עברתי הפלה טבעית בשבוע 7 לפני שבועיים. ראו שק הריון וחלבון ברחם אך ללא דופק, דימום ספונטני (הריון שני, הריון ראשון היה רגיל) 8.7- התחיל דימום 10.7- בטא 455 דימום הפסיק לאחר 6 ימים (ממש כמו מחזור) 19.7-בטא 26 20.7- בדיקת רופא שאמר שהרחם נקי והוא רואה שאני לפני ביוץ. בסוף הבדיקה ראה משהו קטן פחות מ2 ממ ואמר שזה יספג לבד או ייצא בוסת. אמר שאין מניעה להתחיל לנסות או לחכות לוסת. (לגבי הבטא אמר שאין צורך לבדוק שוב כי כנראה כבר התאפסה) התבלבתי.. האם לחכות או שאפשר להתחיל לנסות?

25/07/2022 | 17:14 | מאת: דנה

המשך לשאלה - בטא מהיום 6 ופרוגסטרון 3.9. האם ניתן לנסות להרות? או לחכות לוסת?

אין בעיה לנסות ולהרות אין מצב מצד שני שכשביטא היה חיובי ראו ביוץ אין דבר כזה זו שטות מוחלטת את תקבלי ווסת עוד 4-6 שב לרוב יהיה איחור. בכל מקרה אם תתפסו את הביוץ שכאמור לא יהיה בזמן ברור אין בעיה להרות במיידי. בהצלחה

25/07/2022 | 22:43 | מאת: דנה

תודה רבה🙏

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון